FGSKLL

Radat

Kouvolan alueella on neljä 9-väyläistä frisbeegolfrataa.

Koivusaari DiscGolfPark - Myllykoskella Koivusaaren uimalan läheisyydessä oleva puistomainen frisbeegolfrata, joka sopii niin aloittelijoille kuin harrastelijoillekin. Aloituspaikka löytyy Suolasenkoskentien varresta noin parisataa metriä ennen maauimalan parkkipaikkaa.

Urheilupuiston frisbeegolfrata - Kouvolan jäähallin läheisyydessä sijaitseva lyhyt puistorata, joka sopii aloittelijoille ja lähestymisharjoitteluun myös pitempään harrastaneille. Aloituspaikka löytyy Topinkujan kääntöpaikan vierestä.

Harjunmäen frisbeegolfrata - Valkealan kirkonkylän läheisyydessä sijaitseva Valkealan Kajon perustama ja ylläpitämä hiekkakuopparata, joka pitää sisällään myös metsäväyliä. Rata sopii aloittelijoille, mutta metsäväylät tarjoavat haastetta myös kauemmin harrastaneille. Rata sijaitsee Toikkalantien varressa VT15 ja Valkealatalon puolessa välissä.

Jaalan frisbeegolfrata - Jaalassa Liikasenmäen pihapiirissä sijaitsee Lions' Club Jaala ry:n perustama rata, joka on avoinna kaikille tapahtumapäiviä lukuunottamatta. Rata soveltuu aloittelijoille ja harrastelijoille. Radan osoite on Jaalantie 75.


Powergrip
Frisbeepoint
Innovastore
Suomen Frisbeegolfliitto